Rólunk

A blog családi házak tervezésével, építésével és felújításával kapcsolatos témákat tartalmaz.

Legújabb bejegyzések

A legtöbb ember csak akkor cselekszik, mikor már túl késő és csak kezelni tudja a problémát.

Veled is előfordult már a blogban említett eset egyike? Egyszerűbb lett volna azelőtt cselekedni, mielőtt megtörtént volna a baj?

Előzd meg az újabb katasztrófát az életedben és értesülj a legújabb bejegyzésről emailen!

* csillaggal jelőlt mezőket szükséges kitölteni

Veszélyes Kőműves Szegeden!!!

2011.08.12. 10:11 HázbanOtthon

A minap sétáltam Szeged egyik családi házakkal teli utcáján, mikor figyelmes lettem erre a hirdetésre. Tele volt ragasztva az összes fa és ereszcsatorna ezzel a szórólappal.

Kiemelném az egyik szolgáltatást amit nyújt(anak): „INGYENES FELMÉRÉS”

Sehol egy név vagy cégnév, csak egy telefonszám. Ha valaki nem adja a nevét vagy a cégnevét a hirdetésére, akkor miért engedném be a házamba? Különösen ezekben a nehéz időkben, amikor mindenfelől azt lehet hallani, hogy betörtek valamelyik szomszédos családi házba. Miért bízzak meg ebben a névtelen személyben? Miért nyissam ki neki az ajtót és hagyjam, hogy ingyen felmérje a terepet, majd kockáztassam, hogy egy héttel később betörjenek hozzám? Az, aki arra nem képes, hogy a hirdetésében megemlítse saját nevét vagy cégnevét, akkor hogyan képes azt mondani, hogy precízen dolgozik? Ha elég precízen dolgozik, akkor nem érné meg neki reklámoznia a saját nevét? Már ezen a logikai összeférhetetlenség miatt sem hinnék ennek a személynek vagy cégnek.

Aki olvassa ezt a hirdetést, tegye fel magának a kérdést:

Bízok-e eléggé ebben a névtelen valakiben, hogy felhívjam?

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes felmérés ház családi házak kőműves

A bejegyzés trackback címe:

https://hazbanotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr163147940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása