Rólunk

A blog családi házak tervezésével, építésével és felújításával kapcsolatos témákat tartalmaz.

Legújabb bejegyzések

A legtöbb ember csak akkor cselekszik, mikor már túl késő és csak kezelni tudja a problémát.

Veled is előfordult már a blogban említett eset egyike? Egyszerűbb lett volna azelőtt cselekedni, mielőtt megtörtént volna a baj?

Előzd meg az újabb katasztrófát az életedben és értesülj a legújabb bejegyzésről emailen!

* csillaggal jelőlt mezőket szükséges kitölteni

Családi ház vízvezetékrendszerének javítása

2011.07.22. 01:08 HázbanOtthon

vízvezeték

Egy jól kivitelezett vízvezeték-rendszernek, ami karba van tartva, nincs szüksége komolyabb javításra. Ennek ellenére van úgy, hogy elromlik. Ilyenkor sokan abba a dilemmába esnek, hogy megjavítják maguk vagy hívnak egy vízvezeték szerelőt. 
A legtöbb meghibásodás télen következik be, mert a hideg megrepesztheti a vezetékeket, ami akár ketté törheti a vízvezetéket.
 Tegyük fel, hogy a ház férfi lakója észleli, hogy valami baj történt és neki áll szerelni. Sok esetben azt se tudja mit tegyen, de valami azt súgja neki, hogy neki értenie kell hozzá, hiszen férfiből van. Miután órákat töltött azzal, hogy megállapítsa nem ért hozzá, kikeresi a memóriájából, hogy honnan szerezhetne be egy vízvezeték szerelőt. Valamilyen úton-módon megtalálta azt a telefonszámot, amin el bírta érni a szerelőt. A szerelő bepattant a furgonjába, elővett néhány eszközt, amit a lakó még életében nem látott és azonnal leesik neki, hogy egy profival áll szemben. Nem csoda, hogy ő maga nem bírta megoldani, ha ennyi felszerelés kell ahhoz, hogy megjavítsa a csöveket. A vízvezetékrendszer megjavult és a szerelő már úton is van és megy a következő szerencsétlenhez, aki ugyanígy járt.
Az önjelölt vízvezeték szerelőt elönti a boldogság, mert végre megjavult a rendszer. Miután a hirtelen jött boldogság ugyanolyan gyorsan elmúlik, mint amilyen gyorsan jött, magába fordul és megkérdezi magától: „Miért nem előbb telefonáltam? Megspóroltam volna egy csomó időt és nem is lettem volna koszos sem.”

Szólj hozzá!

Címkék: javítás ház szerelő családi vízvezeték vizvezetékrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://hazbanotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr933087947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása